Hej och Hejdå.

Hej igen. Jag sitter med Karro nu. Hon tror att hon vet allt om valrossar. Men det kan hon inte. För det kan ju lixom Bertil våran grekiska lärare.
Nu ska vi ha Design på datorer.

HEJDÅ
/ Isabel

bon apetit

En av våran medlem är tyvärr avslöjad. Och därför kan jag här med avslöja en till sak. Vi är inte från stockholm. Utan en stad nära dig. Bloggen består nu bara utav två stycken. Och det är ju bara jag (den snygga) som kommer uppdatera antar jag. Emelie är så lat.


PUSS OCH KRAM svettigaberta <3
/ Isabel

My day

Idag hängde jag på medborgarplatsen med nåra från JK2A . Skit söta grabbar speciellt Danne han är så jävla fin. Han hade rosa kalingar idag hihi. Senare bar det av mot T-Centralen för att ta den gröna linjen till hässelby strand för att gå på prov anställning på McDonalds. Det satt nåra fjortis killar vid dörren. De va ganska snygga faktiskt och de flirtade med mig. Hiihiih. Chefen var ändå sötast. Och då skojar jag inte. Typ som en stekar chef. Skit het

Jag gick till skolan idag med mina bästa kompisar. Fyfan vad jag älskar er. Inget kommer någonsin göra så att vi särar på oss. Pusssss på kinden.

/ Isabel

HÅLTIMME !!!

Nu har vi jätte lång håltimme. Vi har vart och fikat på stureplan och vart ute och shoppat. Jag och Emelie gick hem till mig och gjorde franskmanikyr. Skiiit fint blev det ! Snart ska vi tälta på min altan och spotta på folket som går nedanför. Sen ska vi tillbaka till skolan för att ha våran sista lektion design på möbler. Ska bli riktigt kul eftersom att det är näst sista lektionen. Sven har vart den bästa läraren genom hela året. Kyss på han.

Hejdå fans
/ Isabel


RSS 2.0